Mitt første blogginnlegg.

Hei dere.

BAM! Blog life here I come. Har tenkt mye på å starte en blogg, fordi jeg faktisk har litt på hjertet. Som om ingen andre har det liksom. Haha.

Allikevel gir det meg mulighet til å skrive litt lengre innlegg enn på Instagramen min @jentasomgikk.

For dere som ikke følger meg på Instagram, så kan jeg jo fortelle litt om meg selv. Jeg har to barn, en liten rabagast på snart 2 år og et lykketroll på 4 mnd. Jeg hatet å være gravid, og den andre uventa graviditeten ga meg et lite stuck. Jeg er overlykkelig nå som begge graviditetene er unnagjort og har ingen foreløpige planer om å få noen flere. Da må jeg ha gått på en smell.

Jeg ble hekta på trening etter at førstemann ble født, ikke så mye på grunn av hvordan jeg ville se ut, men på grunn av alenetiden. Etter hvert som jeg ble mer og mer interessert i hva jeg faktisk drev på med (selve treningen altså), og jr. bare ble eldre, som også innbar at han oftere ble syk, så fant jeg ut at jeg kunne kombinere trening og kvalitetstid. Plutselig åpnet det seg nye dører. Jeg måtte ikke være på et treningssenter for å trene, barnet måtte ikke nødvendigvis sove og får jeg dager hvor jeg må være inne på grunn av for eksempel sykdom, så er det ikke dermed sagt at jeg må sitte stille.

Jeg er avhengig av kaffe, bør ikke snakkes til før jeg har fått en, helst i take-away kopp. Jeg er en sånn som får hetebølger hvis jeg ikke kommer meg ut tidlig nok på dagen, så jeg går mye turer med barna i vogn. Jeg har runda hele Oslo, siden jr. kun sovnet når jeg gikk. Derfor tittelen ‘jentasomgikk’. Den lille piken er ikke så glad i vogna, men det må hun bare venne seg til, for jeg bare fortsetter å gå.

Etter fødsel nummer to, jobber jeg mot den formen jeg hadde før graviditeten. Foreløpig er dørstokkmila lang, og jeg er ikke like motivert som jeg var. Jeg angrer aldri på en treningsøkt, så jeg kommer til å holde koken enn så lenge.

Jeg klarer å ta pushups med tærne i gulvet, men det kan jeg bare takke ungene for. De vokser i takt med mine triceps.

Jeg har lyst til å blogge om livet som tobarnsmamma, trening og kids. Det er mye greier som skjer, og ukentlig får jeg såkalte aha-opplevelser. Det virker litt gøy å dele med noen. Jeg leser sjelden blogger selv, gjør jeg det er det noen jeg virkelig liker.
Håper skrivinga bli til nytte for deg, mamma eller ei, enten det handler om trening, kids eller annet.

På snap heter jeg sirialeks, men advarer deg for her er det høy partyfaktor.

– Siri

Blogglisten hits

8 tanker om “Mitt første blogginnlegg.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s