OMG, jeg har aldri tid!

En stund tilbake skrøt jeg av at jeg ikke syns to kids ikke er ti kids. JEG TAR DET TILBAKE!!

Eller.. to er ikke akkurat ti, men 1 + 1 = 2 hvis dere skjønner hva jeg mener lizm. Jeg ventet på at Ada skulle våkne opp fra dvalen, og det har hun definitivt gjort nå. Nå tar hun igjen så inni helsike. At hun var en rolig baby… ja, jeg skulle bare ha visst. Hvorfor gjorde jeg ikke mer da? Det er da vi skulle ha hivd oss på et fly til Ibiza! Barna og jeg.

Vent, tar også det tilbake. Hadde ikke vært så kult å henge på stranda der med blodige nipples.

Men, det var noe helt annet å bare ha èn. Dog, like slitsomt der og da. Siden alt var så nytt med nummer en, så kan jeg huske at jeg var minst like sliten. Men jeg er 100 000 ganger mer stressa nå. Hvis det jeg kjenner på kroppen nå er stress, så har jeg aldri noensinne i mitt liv vært stressa.

Så stressa at samboeren min ble bekymret og kom hjem med en biteskinne. Seriøst, biteskinne. Jeg har vært så anspent at jeg helt ubevisst har knepet igjen kjeven. Hele tiden. Jeg la merke til det da jeg plutselig en dag var så sinnsykt støl i kjeven. Og etter at jeg har drevet på med dette en stund så har smertene begynt å nærme seg tinningen og hodet. Det der ekke bra.

Men ikke søren om jeg bruker den skinnebitern. Biteskinne, whatever.

Nå er jeg hvertfall bevisst på den bitinga, så jeg tar heller tunga mellom så jeg ikke skader tennene.

I dag hadde jeg sykt store forventninger til dagen. Jeg skulle rusle ned på Elixia, ta en skikkelig treningsøkt før jeg gikk en lengre tur med Ada. Jeg skulle ha en forfriskende start på morgenen! Det var også etter jeg hadde tømt en nonstoppose i går kveld, så jeg syns det var på sin plass å skulle forsvare ugjerningen.

Problemet var bare at jeg aldri våknet. Det vil si: jeg skulle legge meg kl. 23:00 (tidligere enn på lenge, siden jeg har fått lakenskrekk etter at nummer to kom), men Ada lukta lunta. Så hun begynte å fekte med armer og bein, sa noe som «mamma, kom å gi meg mat a!».

Etter det gikk det bare slag i slag, ingen søvn. Og plutselig var det morgen 05:30.

Jr. sov så lenge at vi måtte vekke han. Det har aldri skjedd før. Kan ikke bare ha det gøy, må jo kose seg litt og.

Dagen kom og dagen gikk. Jeg skal nå bla meg gjennom treningsvideoene jeg har lagt ut på Instagram og finne tips til hvordan jeg enkelt fikk til den treninga før i tida. Men før jeg slenger meg ned på sofaen så skal jeg ha.. waaaaait for it………

4-minute workout!

Jeg har et styrkeprogram som er sykt effektiv. Den skal jeg ta nå.

Dette programmet tilsvarer 20 minutter gåtur i raskt tempo. Så den trilleturen jeg hadde planlagt, den gjør jeg bare nå, HA. Uten vogn, og uten Ada. JUMP SQUATS. Inne. Tabata-style.

And it goes a little something like this;

  • 20 sekunder fulllllll gass! 10 sekunder hvile.
  • 20 sekunder fulllllll gass! 10 sekunder hvile.
  • 20 sekunder fulllllll gass! 10 sekunder hvile.
  • 20 sekunder fulllllll gass! 10 sekunder hvile.
  • 20 sekunder fulllllll gass! 10 sekunder hvile.
  • 20 sekunder fulllllll gass! 10 sekunder hvile.
  • 20 sekunder fulllllll gass! 10 sekunder hvile.
  • Jaaa, du gjettet riktig. 20 sekunder fulllllll gass! 10 sekunder hvile.

Er du med?

Ta så mange jump squats (kall det gjerne hoppende knebøy) du klarer på 20 sekunder før du har en pause på 10 sekunder. Gjenta 8 ganger. Du trener korsrygg, rumpe, mage, framside og bakside lår. Pass på at knærne peker samme retning som tærne.

Når du trener Tabata så er det bare du som kan kjenne på om innsatsen er god nok. Du bestemmer, så i dag bestemmer du deg for at du skal ha resultater og tar full sats fra første stund. PAAAAAAANG!

Bildene er tatt av Anja Ka, min søster og bestevenninne.
Sjekk ut den deilige bloggen hennes! Jeg har helt dilla allerede.

Ha en nydelig kveld fine mennesker.

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s