Kjære Venus 

I dag gjorde jeg en skikkelig tabbe.

Som mange andre småbarnsmødre så har jeg knapt med tid.

Den er så knapp at jeg ikke rekker å være hårfri hver dag (sorry min bedre halvdel, prøver ikke å knekke imaget ditt her). Etter å ha løpt 30 solide minutter på mølla, løp jeg inn på handikappen for å drikke vann fra springen, siden jeg glemte vannflaska som vanlig (og for å ta en treningsselfie).

Og hva er det jeg ser!!? Jeg har hørt jenter bæsjer blomster, men jenter som svetter såpe? Er det SKUM under armene mine? HAHAHAH!!

Og der springer jeg på mølla. Føler meg superfresh og i skikkelig form! Tenker at this is it, her er’n endelig – den sykt deilige følelsen jeg får når treningen er som best, og får max overload av endorfiner.

Den følelsen DER har nok IKKE smitta på folka rundt meg på Elixia for å si det sånn. HAHA, hun der har prøvd en ny deo, eller, glemt å skylle av deg såpen i morges eller?, du – det er noe hvitt som renner nedover armene dine..(?) 

 

Så Venus, tusen takk. Dere burde ha en WARNING på pakningnen til folk på farta. Selvom dere sikkert har noen blader til akkurat det formålet.

Oh yeah, sånn går no dagan. Ble et blogginnlegg av det da!

Så sykt fornøyd jeg ble etter trening, lar jeg det hvertfall ikke knekke meg. 

Følg meg på snap så får du alltid den enda ærligere versjonen av meg selv. Ikke akkurat den beste utgangen av meg selv, som jeg ivrig prøver å lokke frem her.

– Siri

Blogglisten hits

Én tanke om “Kjære Venus ”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s