Ro i sjela/sjalet

En liten stund nå så har jenta nektet å ligge i vogna. Det er ganske uvant for meg, for med jr. så måtte jeg trille Oslo rundt for å få litt space. Mens nå må det bæres. HELE TIDEN! Jeg brukte mye bæresjal med jr. i starten og, men ikke SÅ mye som jeg må nå. I tillegg til bæresjalet så bruker jeg bæresele, men etter en hel dag med bæring så merker jeg en betydelig forskjell på ryggen. Etter en dag med bæreselen verker det i ryggen, mens med sjalet så merker jeg så og si ingenting. Jeg ble veldig inspirert av Vilde Said sitt innlegg om bæring, så jeg tok det fram igjen etter jeg hadde begynt med bæreselen.

Så var det den treningen!!

Det har ikke vært så lett å trene mens hun sover, for hun sovner jo bare på meg. 

På tide å tenke nytt, og finne vår greie – sjekk ut pilotprosjektet nedenfor. Dette kommer jeg til å fortsette med, for jeg ble SVETT (selv om det kunne minne meg om morgengymnastikken farmor tok i senga).

 


Slapp a Ada, må tåle litt møkk! 

 Jeg rekker aldri å dusje. 

Men barna mine er alltid rene da.

 Dette er den nye mammasveisen.

Jeg fikk hvertfall ro i sjela, rolig baby og strammere rumpe, alt på samme tid – kinderegget sitt det. Prøv!

PS. den siste plankeøvelsen ser kanskje litt crazy ut, men det føltes trygt som en skuddsikker vest. Hun ligger bare å slækkern i en hengekøye, du får se det på den måten (men la være å ta den hvis du er så svak at du kan deise ned på magen). Som sagt, jeg har ingen utdannelse når det angår trening. Og forresten, Ada ligger med magen mot min.

 

 

 

 

Blogglisten hits

Én tanke om “Ro i sjela/sjalet”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s