Avlyste SK2015

Herregud, nå er jo sommeren tilbake! Og jeg som avlyste sommerkroppen for i år.

Det bare kribler i magen min av å se på disse bildene fra i fjor. Ikke bare var jeg grisedigg, jeg var også sterk.

Håper du skjønner jeg KØDDER. Men det kribler fordi jeg husker så godt den gode følelsen jeg hadde etter denne økten. Det var sommer, jeg følte meg lett i kroppen, jr. sov, jeg tok meg tid til å bare sitte å nyte utsikten.. Det vil jeg lære meg igjen. Nyte tiden jeg har til overs.

Anyways.. Her har du noen øvelser du kan tilføye treningsprogrammet i helgen.

Jeg starter nesten alltid en økt med å løpe, enten det er for å varme opp eller før et styrkeprogram. Det er noe skikkelig herk etter graviditeten, men det som er så digg med løping er at du merker progresjon nesten med en gang. Vær litt tålmodig, jeg vet det kan være veldig tungt i starten. Men bare vent, løpegleden kommer!

Jeg liker planken, den kan gjøres på så mange måter. Det er bare fantasien som setter grenser! Jeg syns statiske øvelser er kjedelige. Derfor varierer jeg alltid denne øvelsen. Her med strake armer, tærne i bryggekanten, og tar annenhver hånd på magen i rolig tempo. Pass på å holde magen inn, og ryggen strak. Ingen svai. I tillegg skal nakken være en naturlig forlengelse av ryggen (noe den ikke er på dette bilde).

Her står jeg på samme måte og løfter annenhvert ben uten å bevege ryggen noe særlig.

Disse plankeøvelsene er dessuten perfekte å kombinere med pushups, FAVORITTØVELSEN MIN! (helt seriøst). Det kan jeg skrive mer om en annen dag.

Batman tar det ikke så seriøst. Noe vi alle kan lære av? 

(Jeg snakker vanligvis veldig sakte) 

– Siri

God fredag!

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s