Find a Box.

Alt du trenger er en boks. Eller en benk. En trapp. Eller et platå. (Og, ja. Stemmer at det er et svært myggstikk på innsiden av låret).

  
Eller appen BoxJump. Hvis du bor i USA, vel og merke. Den er litt funny da, en app som har oversikt over alle bokser rundt omkring. Jeg liker ideen. «Find a Box. Wherever Life Might Take You».

Spesielt vi som er i mammaperm. Når jeg går ut på formiddagen, så hender det altfor OFTE at jeg ikke har noe som helst mål med turen. Jeg bare går den retningen beina mine tråkker. Rett ned på Kaffebrenneriet. Så bare virrer jeg rundt (jeg sitter som regel aldri å nyter en kaffe, for setter jeg meg ned, liker Ada å presse hodet sitt så hardt hun klarer i brystbenet mitt). Men det gidder jeg ikke mer nå. Nå skal jeg bryte opp med de kjedelige vanene jeg har satt meg.

I morgen går det motsatt vei. Går jeg den veien kommer jeg til Frognerparken. Hvor sinnsykt er ikke det, at jeg til nå har valgt å gå ned til trafikken.

Så vanedyr er jeg.

Men altså, i morgen går jeg i en annen retning enn det jeg har gjort de siste 4 månedene. Jeg finner meg en trapp, eller en boks, eller en benk. I Frognerparken ligger jo alt til rette for en god treningsøkt. Jeg håper bare fluene som har omringet meg der i det siste har stukket til syden eller noe, og at ingen klipper gresset, så slipper jeg at gresspollenet klistrer seg i trynet mitt.

  
Prøv det en dag. Avslutt trilleturen din med noen box jumps. Det er alltid fint å starte lavere og jobbe deg oppover. Du kjenner fort hva som gjør deg sliten.

Så må jeg anbefale en sang på tampen her. Skulle på Veronica Maggio konsert i sommer, og ble typisk nok syk samme dag. Jeg trosset, og dro ut likevel. Vi hadde jo ordna barnevakt! Det endte med at jeg måtte reise hjem før konserten startet. MEN, jeg rakk oppvarmingen da, og syns hun ene var så flink. Digga denne sangen.

Ary – Higher

ARY - Higher

– Siri

 

 

 

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s