Magic 5

Endelig over kneika. Jeg husker det etter sist fødsel. Sabla hardt med den løpingen. Har dødd hver gang jeg skal prøve å løpe 5 km. under 30 minutter. Høres kanskje enkelt ut for mange av dere. Hadde jeg lest dette for 3 år siden hadde jeg bare LOL. Da løp jeg ofte samme strekning på under 25 minutter, og flere ganger løp jeg gjerne 10 km til og fra jobb uten å blunke. Hva skjedde?

Smelt på tjukka, seff. Og har nok blitt dårlig på å presse meg hardt nok!

Men til dagens gladsak; i dag klarte jeg hvert fall første mål. 5 km under halvtimen. Nå må jeg bare klare å løpe 10 km. Under halvtimen. NEIDA! (FYI så har jeg alltid 1,5 – 2,0 stigning på mølla).

I juni avtalte jeg med noen venninner å delta på halvmaraton i København. Jeg er seeeeff, så med! inntil jeg landa hardt på jorda. Skjønner ikke hva jeg tenkte.

Liker utfordringer, men det finnes grenser. Jeg gidder ikke bli med bare for en utfordring og risikere at løpet stenger og slukker lysene før jeg er i mål. Eller i verste fall, må gi meg etter 3 km.

Dessuten så vil jeg ikke bruke opp en frihelg uten barn på noe så jævlig, akkurat der jeg er nå. Hadde jeg vært bedre trent, ville det vært kjempegøy å prøve. Men, igjen – grenser. Not this year, baby!

Som jeg skrev i går skulle jeg bryte av en dårlig vane i dag. Jeg gikk til venstre. Som jeg forutså havnet jeg i Frognerparken. Når jenta endelig hadde sovnet i vogna (det skjer jo aldri lenger), så ville jeg ikke gjøre noe for å ødelegge det fine vi hadde gående (bokstavelig).


Jeg gikk likegreit til hun våknet og stakk heller å trente på Elixia.

Etter trening, tror du ikke jenta sov enda litt til i vognen? Kanskje 25 minutter. OMG, I HAD A BLAST! Kanskje hun bare trengte litt change of scene. Kjedelig å trøkke i det samme strøket hver dag, skjønner jo det.

Beina mine derimot, hadde abstinenser. De ville bare ned på kaffebrenneriet der de alltid fører meg. Sånn som de har stått på og vært flinke i dag, fikk de vilja si! Vel fortjent.


Under kan du se hva mammamuskler virkelig kommer av.

Ser nå at livet mitt ikke hadde vært særlig innholdsrikt uten barn? HAHA!

– Siri

Blogglisten hits

4 tanker om “Magic 5”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s