Tren i stua

Da var helgen her.

Tiden min bare flakser avgårde, jeg skjønner ikke hvor den blir av. Å trene mellom slaga er ikke like lett som jeg noen ganger skal ha det til. Natt til i går bestemte Ada seg for å sovne først klokken tre. Jeg kjenner jeg har ekstremt kort lunte, og ser svært mørkt på livet når det står på. Den nattammingen er jo helt ute av kontroll, dessuten har vi begynt med litt grøt så i tillegg er det endel magetrøbbel om dagen. Digg tid ass.

Det er ikke lett å planlegge dagene når jeg ikke vet hvordan natten blir. Når det kommer til å ta igjen søvn, må jeg si at det var ganske mye enklere med ett barn. Nå er det opp tommelopp mellom klokken seks-sju uansett.

Jeg slipper som regel å levere i barnehagen etter sånne netter, heldigvis. I går bestemte jeg meg for å ta en økt på stuegulvet. Jeg var så sur og grinete. Siden jeg var langt i fra rusa på livet, ville jeg prøve å bli rusa på noe annet. Endorfiner slår aldri feil.

I forrige utgave av Det Nye ShapeUp hadde søs og jeg ordna Del 2 av et styrkeprogram som enkelt kan gjøres i ferien. Programmet er også like fint å gjøre i hverdagen, de dagene du ikke rekker/gidder å dra noe sted. Det holder med stuegulvet (kanskje 3-4 kvm?). Eller om du rett og slett har mulighet og er keen på å trene ute i det fine været (med baby i vogna, på et teppe, so on).

Jeg kjørte 6 øvelser á 30 sekunder x 5 runder. Jeg har mellom 1-1,5 min. pause mellom hver runde. Jeg anbefaler å laste ned Tabata Stopwatch Pro for å holde styr på tiden (App Store). Den plystrer når du er halvveis, og den sier i fra når du nærmer deg slutten og når du skal bytte øvelse. Tror den var gratis. Ellers er det bare å bruke stoppeklokke. Sett på drithøy musikk og WORK IT!

burpees blir jeg aldri lei av. 

 høye kneløft

mountain climbers med pushup (du kan se øvelsen her)

sideplanke med armbevegelse (bytt side etter 15 sek.)

husker ikke hva denne heter i farta

jump squat

(Alle bilder er tatt av Anja Ka og noen har vært publisert i Det Nye ShapeUp)

JEG SKULLE SELVFØLGELIG ØNSKE jeg gjorde dette programmet i Portugal på STRANDA, der bildene er tatt. Selv om stuegulvet og musikken gjorde jobben sin, hadde det ikke gjort noe med litt bølgeskvulp i bakgrunnen. Men jeg kan love dere at jeg fikk samme endorfin-rush!!!

 

 

Og det diggeste med å trene hjemme? Å amme liggende, og sovne i senga etter trening. 

  På snapchat heter jeg sirialeks (lite trening, mer babyspam)

Vil du ha styrkeprogrammet i stuegulv-versjon, se film under.

PS. jeg elsker å trene barbeint, og hørt det er bra.

– Siri

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s