Kveldsknekken

Den velkjente syverknekken. OMG!

Klokken sju er jeg helt gåen. Den dørstokkmila er så jævlig lang, dersom noe skal gjøres utenfor hjemmet etter sju. Det trenger ikke være trening det er snakk om engang. Det kan like gjerne være trivielle aktiviteter som en middag på en Michelin-restaurant eller et fly til Thailand. Jeg kunne sikkert vært i stand til å kansellere en flyreise, så hellig er tiden etter sju og frem til leggetid. Natten er forsåvidt også ganske hellig, men kan ikke måles med den tiden jeg snakker om her.

Klarer jeg å komme meg ut av leiligheten etter sju, så blir jeg skikkelig stolt. Hver gang blir jeg like overrasket over hvor mye jeg faktisk våkner til, når jeg krysser dørterskelen (ja, det heter faktisk dørterskel – og vi har en sjuuukt høy terskel). Det er bare det å komme seg til døra som er uhorvelig problematisk for meg. Derav dørstokk-mila.

I går hadde jeg litt ekstra energi på lager, spør ikke hvorfor. Jeg satt henslengt i sofaen med nesen langt ned i godteposen, og veide for og i mot. Det tok meg 2 minutter. Hva skjeeera? Jeg tok sats, hoppet opp, kledde på meg treningstøyet og løp ut døra. Løp over terskelen som om det skulle vært det eneste jeg hadde gjort hele livet. Det skjer ikke ofte. Det skjer jo aldri. Det er faktisk første gang på 5 måneder, hvert fall. Siden Ada ble født. Når jeg tenker meg om så kan jeg plusse på 9 måneder. Så lenge siden er det siden jeg har trent etter klokken sju. Jeeez!

Mine tanker går til dere i jobb.

  Kjører annenhver runde med pushups og situps!

I går ble jeg selvfølgelig like overrasket. Zombie-Siri våknet og løp en deilig runde rundt Frognerparken. Jeg følte meg topp! Kom hjem og avsluttet økten med 15 x 3 pushups, 20 x 3 situps samt 15 x 3 skrå situps -med knærne i 90 grader. Klokken var fortsatt bare barnet når jeg var ferdig. Åtte! Den timen hadde jeg lett sløst bort på So-Me uansett.

  Veldig fornøyd med at jeg snart kan innta sofakroken

Fyfaen, tenk så god tid vi hadde før So-Me.

I kveld hadde jeg skikkelig troa på å gjøre alt i reprise, men for å si det sånn: det skjedde ikke. 1-0 til den skitne hvite sofaen (aldri kjøp hvit sofa hvis du har barn som ikke kan oppføre seg, eller spiser frokost foran tv’en).

Til gjengjeld så skal jeg tidlig opp på morgenyoga med Vibeke Klemetsen i morgen halv-åtte. Jeg tvinger pappa til å bli hjemme med barna, for jeg syns jeg fortjener et par timer fri når barna er våkne.

Forresten, apropos syverknekken. Jeg har bare timene etter sju til rådighet, og jeg vil bare beklage få og sene blogginnlegg. Siden jeg nettopp har startet, bruker jeg litt tid til å komme inn i det!

Ha en fin kveld alle sammen!

– Siri

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s