YOGA CRASHER

Jeg har prøvd yoga fire ganger. Den tredje gangen i går, den fjerde i dag. Det er en helt fantastisk treningsform som jeg så gjerne skulle drevet med daglig. Styggen på ryggen sier: Det er for enkelt, det er ikke effektivt nok, og jeg blir ikke svett, kan ikke prioritere det nå. Hver gang jeg har vurdert en yoga-time i studio har disse tankene streifet meg, det er jeg nesten sikker på at jeg ikke er alene om. Dumma! Det er ikke så jævlig rart du ikke svetter, når du gjør alt feil. I tillegg til å ha styggen på ryggen, så vet jeg også veldig godt at yoga er tungt, og de som gjør yoga er spreke som få! Hvis yogaister klarer å hate, så er det sikkert folk som meg.

Vi med barn har ikke tid til det der. 

VI MED BARN TRENGER AKKURAT DET DER! 

Sånn, da var det skrevet.

Jeg fikk for noen uker siden invitasjon til Alpro-frokost i samarbeid med Nussara (@justanotherfoodstory) og Vibeke Klemetsen. Fikk en skikkelig god vibe av hele greia, og takket selvfølgelig ja.

Det var en perfekt anledning til å be pappa levere i barnehage og være hjemme med Ada på morgenkvisten. Jeg syns jeg fortjener noen timer fri fra barna når BARNA ER VÅKNE, selv om pappa jobber og sliter for at vi skal ha tak over hodet.

Ada var hjertelig velkommen, var ikke det, men man vil jo helst være til stede i visse settinger (les dåp).

Onsdag morgen troppet jeg opp. Løp inn fra øs, pøsende regn, helt fri fra barn, inn i studio der vi skulle være. En herlig følelse å være barne-fri! Da jeg kom inn oppdaget jeg at alle var godt i gang på mattene sine. Jeg var 2 minutter forsinket, så jeg skjønner jo det. Sikkert et tight tidsskjema. Instruktøren var ikke Vibeke Klemetsen, kanskje hun var syk og sendte en erstatter. Nussara var godt i gang med frokosten. Hilste kjapt på henne før jeg slang meg ned på gulvet med resten av gjengen. Etter en herlig yoga-økt hilste jeg på flere, og jeg tror jeg stilte en del spørsmål. Satt meg på et bord med to søte jenter, og spiste en sinnsykt god smoothie bowl med banan, blåbær og nøtter. Tok meg virkelig til rette.

Da alle skyndte seg avgårde til busser og jobb, stod jeg igjen sist, som et lite spørsmålstegn. Jeg så ikke helt sammensetningen, og ingen av de jeg hadde vært i kontakt med var der, heller. Uansett, tok på meg støvlene og takket pent for meg, og for en helt fantastisk start på dagen. For det var det virkelig!

Satt meg i lekebilen (elbilen til mamma som hun parkerer hos meg når hun er ute å reiser) og sendte melding til pappa at jeg var på vei hjem. Plutselig var det noe som klarnet i hodet, som om det skulle vært en tjukk tåke rett over og/eller foran meg som bare plutselig forsvant. Stoppet bilen ved første mulighet, og heiv meg over mobilen. Sjekket mailen og dato for Alpro-arrangementet. Torsdag 3. september. OMG. Jeeez. I dag er det jo onsdag, 2. september. Great! 

Kjørte i full fart for å rekke tilbake tidsnok. Jeg fikk et veldig sterkt behov for å forklare de jentene jeg nettopp hadde møtt, om at jeg ikke var helt bak mål. Jeg må jo ha virket så sykt spes. Og dessuten ville jeg gjøre opp for meg, for jeg skjønner jo at disse jentene ikke arrangerer yoga og frokost bare for å være hyggelig. Du betaler jo litt for å ha det SÅ hyggelig, mener jeg.

Ting ble oppklart! Hver onsdag har Iselin Næss og Nussara yogafrokost i Studio Lilleborg på Sagene. Jeg fikk æren av å prøve. Eller, jeg tok meg æren og presset meg inn.

I bilen på vei hjem klarnet det enda litt til. På vei inn i studio noen minutter etter halv-åtte fikk jeg spørsmål om jeg var meldt på. Alle var veldig godt i gang med yogaen, dvs. de kunne ikke bare ha holdt på de to minuttene jeg var forsinket. Instruktøren sa, etter yoga-timen som varte i maks 30 minutter, at hun ikke hadde sett meg på lista. Jeg så ingen alpro-produkter. Ingen beklaget Vibekes fravær. Jeg stilte endel «dumme» spørsmål som ingen kunne svare på.

Snakk om å være til stede. Med en sånn tilstedeværelse kunne jeg like greit hatt med begge barna. Rakk ikke ta noen snaps heller.

AMMETÅKA AS! Vær så snill, bekreft at «ammetåke» er en faktisk og reell sinnstilstand?

Skriver meg helt bort nå. Må legge meg. Vil du lese om dagen i dag, titt innom i morgen kveld er du snill. Utsette blogginnlegg er lov i min bloggverden (desverre)!

Ha en riktig god natt, håper du får sove.

– Siri

Blogglisten hits

Én tanke om “YOGA CRASHER”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s