Full, jeg?

Jeg føler meg full. Og sjøsyk.

I dag våknet jeg med sår hals, absolutt ikke uthvilt, og for ikke å glemme; kvalm. Jeg våkner veldig ofte kvalm. Det minner om morgenkvalmen jeg hadde under begge graviditetene. Bortsett fra at jeg ikke er gravid nå da. Er overbevist om at kvalmen kommer av nattammingen, som er helt ute å kjøre. Ammingen gjør at jeg er skrubbsulten når jeg våkner blir vekket etter en natt med Ada fettsuger’n. Det hjelper ofte med mat, som jeg også ofte samlet på nattbordet da jeg var gravid.

Noen som har det.

Jeg trodde nattesøvnen bare skulle bli bedre og bedre, men i denne heimen er det motsatt. Hun sover fra sju til rundt to-ett på natten. Det er jo egentlig lenge og bra. Men da begynner hun å kløne. Når jeg har lakenskrekk og ikke legger meg før tolv, så har jeg et problem, eller vi. Kall meg dum, men jeg klarer ikke sove bort de timene jeg har alene på kvelden. Jeg tror jeg har gjort meg selv en bjørnetjeneste. Helt siden vi kidnappet Ada fra sykehuset, har jeg gitt henne mat når hun virker sulten. Og når hun våkner og lager lyder på natten, gir jeg mat med engang så jeg og resten av gjengen kan sove videre. Jeg er livredd for at hun skal vekke jr. Spesielt rundt fire-fem. Da har gutten sovet fra sju dagen før, så er ganske sikker på at han er i stadium-1 (lett søvn). Jeg kan være kjempetørst, men hell no – ingen skal skru på noen kran nå. Bare å bli liggende i senga. Jeg kan være så tørst at jeg ikke får sove, og blir liggende å vente på at han skal våkne sånn at jeg kan hente et glass vann. Da kunne jeg like gjerne blitt utørst og tatt sjansen på at han ikke våkner, hvis jeg uansett ikke får noe valuta for pengene. Hvis du skjønner?  Det at jeg ikke vil vekke han er mest for min skyld, litt for hans. Haha.

Uansett, jr. er keiser’n. Vi gjør som regel det han befaler.


Jeg har ikke tatt kampen når det gjelder natt-ammingen, for skrekken er å vekke jr. på natten og halleluja. Sånn rent praktisk ville det lønnet seg å ha et 300 kvm. stort hus, gjerne ikke så langt unna her vi bor. 35 mill, bare. Da hadde vi hatt en egen etasje til amme-kampen, som Ada leder.

Eller skal jeg stikke et sted en helg? Alene, eller med jr.? Så kan jeg overlate Ada til pappa for noen dager. Da jr. var like gammel (fem måneder) reiste jeg på jente-tur til Geilo en helg og kan huske at vi gikk fra to amminger til én. Neste gang jeg reiste fra han, var han sju måneder, og da gikk vi fra én oppvåkning til null.

Vi kan selvfølgelig ta kampen sammen, men blir det et h.. kan jeg bare dra fram puppen og fikse det, men hele poenget er at det ikke skal fikses på den måten. Tortur.

Jeg savner tiden da jeg kunne være syk i fred. Ligge under dyna, drikke te og sovne til en film. Selv om jeg har barn så vil jeg også ha Spa.

  Drakk teen kald.

Er jeg syk nå, går jeg heller Oslo rundt for å få tiden til å gå. Og tar en båttur. Det ser ikke bra ut når jeg oppfører meg drita og ikke klarer å kommunisere med folk. Jeg ville ikke tatt meg en kjøretur i den tilstanden, men finnes det noen regler for trilletur? Burde det ikke vært en grense her og?

Hadde en positiv moment der…

 Alt i alt ble det en minnerik dag for oss.

Brukte 500 kroner i rusa tilstand.  En ganske kjedelig genser.

Ble ikke mindre sliten av å gå tur, men barnet var fornøyd og da var jeg sånn passe fornøyd.  

Ha en fin kveld,

Hei på meg, ikke fettsuger’n!

– Siri

Blogglisten hits

Én tanke om “Full, jeg?”

  1. Tilbaketråkk: Skjebnen | jentasomgikk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s