TANTA ER TILBAKE

Denne uka har gått så sinnsykt fort! Jeg har ligget på latsiden når det kommer til trening, derav lite trening på bloggen. I morgen har jeg hanglet fram og tilbake i to uker. Sikkert noe virus jr. har dratt med seg fra barnehagen. På foreldremøte snakket vi om at avdelingen har dårlig ventilasjonsanlegg så det gjør at bakteriene flyter fritt, men de har ikke penger til å fikse det. Dessuten har de et kjøleskap som ikke har fungert på et halvt år, maten mugner fort. Styret vil heller ikke sponse de ansatte med et nytt kjøleskap. Det der er fucka greier!

I begynnelsen av forrige uke merket jeg betydelig forskjell i formen. Det var som om det endret seg over natten. I tillegg til at vi hele gjengen var forkjøla, kjentes alt feil. Håret fett, sov dårlig, ekstremt trøtt og sulten. Det var som jeg skrev her om dagen, akkurat som PMS. Men herregud, får jo ikke mensen allerede nå? Jeg full-ammer, bortsett fra grøten på kvelden. Humøret snudde da vi reiste til Køben heldigvis, men under shoppingrunden på lørdag fikk jeg så vondt i korsryggen. Nå har jeg gått nesten tre år uten den drittuka, så må si det kom som et sjokk da jeg oppdaget at jeg hadde fått mensen. PMS og mensen er faen meg ødeleggende greier i livet. Den ødelegger halve måneden. Det betyr at den faktisk ødelegger nesten halve livet, sånn til du mister den for alltid. Dramaqueen.


Samtidig som det var et sjokk, så var det jo også skikkelig deilig. FOR DA VAR JO FORRIGE UKE CRAPPY FORDI DET VAR UKA FØR UKA! Liker å tro at jeg ikke er meg selv da, at oppførselen min uka før ikke beskriver personligheten min (HAHA, yeah right). Det er faktisk noe av det beste som finnes; den dagen du får mensen og skjønner hvorfor uka før har vært en smule utfordrende. Visste du at jenter syncer mensen når de oppholder seg sammen en stor del av dagen over lenger tid? Det gjorde vi i Køben. Helt sjuke greier spør du meg! Jeg finner hun ene på turen skyldig, hun som allerede hadde fått tanta tilbake etter fødselen. Den gærne kvinnen hadde sikkert en skjult agenda og sendte ut feromonene i fleng! Konsentrasjonen i lufta ble skyhøy inne på hotellrommet med ventilasjonsanlegg fra 60-tallet. Nå i ettertid velger jeg å takke henne, for hvis vi fortsetter samme syklus fremover, kan vi planlegge mammaferier utenom de to kjipe ukene. Det er greit vi har fått barn av hvert kjønn, for kjipt for familiefaren å bo med flere premenstruelle jenter samtidig.

Nå som jeg også har fått tilbake syklusen, må jeg begynne å spille på lag med alle de fysiske og mentale reaksjonene som følger med. Jeg håper den blir regelmessig så jeg kan planlegge treningen ut i fra syklusen. Visste du f.eks at de to ukene før eggløsning er kroppen på topp?

 
Nørd. 

 

I dag ble det bare tulletrening, men du skal ikke kimse av det, heller. Litt er bedre enn ingenting og jeg svettet faktisk mer enn jeg pleier – som sikkert er en årsak til de foregående ukene.

Litt spes å melde at jeg har fått tilbake mensen.

Ha en fin kveld 🙂

– Siri

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s