motbakkeløp

God kveld.


I dag har jeg hatt en digg dag! Det er rart hvor godt kroppen min har det etter en hel dag ute i frisk luft. Livet er faktisk best ute. Vi avsluttet dagen litt mer white trash, på mc-dee. Da jeg hentet jr. i barnehagen ville han ikke hjem, så jeg måtte lokke han med kaffe. Han elsker ‘affe’. Jeg sa hvis du er snill å tar på deg jakken nå, kan vi gå på kafé å drikke kaffe. Øynene hans lyste opp og det tok ikke lang tid før han rakk fram hånden sin og jeg kunne kle på han. HAHA, lettlurt. Han får ikke kaffe. Mcern derimot..Jeg skulle egentlig dra på SatsElixia å løpe før kontrollen på helsestasjonen. Jeg brukte altfor lang tid med levering av jr. Klokken var plutselig blitt halvelleve og jeg hadde ikke batteri på iphonen. Jeg satt meg på Waynes og oppdaget at jeg hadde klart å bruke opp alle pengene mine, to uker før lønn. Pappa ba meg sjekke kontoutskriften i tilfelle det var noen som rappet pengene mine. Ble sittende på gulvet på Waynes med telefonen i laderen og fikk bekreftet at det var jeg som har brukt penger som en full sjømann, som pappa fint konstaterte i etterkant. Nå burde jeg klare å leve på 100 kr. om dagen i 15 dager. Det passer fint med tanke på at jeg ikke har røket på tranebærscones fra kaffebrenneriet på to dager.


  

Ada og jeg hang på kafé til vi skulle på 6-måneders kontroll. Ada begynner å bli ganske uinteressert i puppen min. Jeg vet ikke om jeg syns det er mest digg eller kjipt. Da jr. var fem måneder var han akkurat lik. Pupp var no-go på dagen, men kveld, natt og morgen var greit. Det er ikke så enkelt å være diskré på kafé når hun vrir hodet 180 grader rundt så hele puppen er på vift (samtidig som hun har satt i gang utdrivningsrefleksen). I tillegg begynner det å føles ganske ugreit å tvinge puppen på henne. Den vognbagen jeg har fra TFK er helt genial, den kan jeg sette opp i en sittestilling (nesten som en sportsdel) men allikevel ha henne mot meg. Hun sitter der helt fornøyd og holder meg med selskap. Det er også kjempeenkelt å gi henne mat når jeg har mulighet til å reise ryggen på vognen.


  
Ada naila kontrollen, og viste stolt fram planken. Hun veier 9 kg. og er 70 cm. lang. Tjukk og god! Da vi gikk hjemover kom jeg på at jeg gikk forbi bakken jeg hadde motbakkeløp i forrige uke. Ada sovnet i det jeg så den bratte skråningen, så jeg kunne ikke la sjansen gå fra meg nå.Legg merke til mennene i bakgrunnen når jeg tar situps i filmen. De luska rundt i buskene når jeg trente. Jeg skjønte ikke helt hva de holdt på med. Tenkte de plukka blåbær (eeeh..) eller rydda søppel. Plutselig kom det en dame som bor i området, hun jagde dem avgårde, og vi lurte på om de lette etter noe tyvegods eller narkotika. Hvem vet. De bar med seg flere poser som de tok med seg fra buskene og løp. Jeg har de på film. Skal jeg tipse Kripos?

– Siri

Blogglisten hits

3 tanker om “motbakkeløp”

 1. Hei!
  Jeg bare digger deg! Ærligheten din, og måten du skriver på! Takk for at det endelig kom en blogger som ikke bare skriver om det perfekte liv!
  Jeg følger deg også på snapchat. Drittmorsomt!
  Jeg elsker badet deres, mulig at du legger ut noen bilder av det? Holder på å planlegge nytt bad ser du:)

  Så lurer jeg også på hva du jobber med? Og hvile jobb du søker på 🙂

  Hadde vært supert med en spørrerunde:-D

  Liker

  1. Hei Lena! KOSELIG! Takk! Jeg er veldig dramatisk, og kan også være ekstremt pessimist (noe jeg jobber med), så det hadde vært fryktelig vanskelig å blogge om mitt «perfekte» liv. Jeg kan legge ut bilder av badet ja, men kan ikke love at det kommer med engang. Hva heter du på snap? Kan sende deg direkte og. Når jeg ikke er i mammaperm jobber jeg i Norwegian, på hovedkontoret. Jeg avventer med å fortelle hvor jeg søker, for mest sannsynlig får jeg ikke jobben. Haha. Spørrerunde bør jeg få til snart. Ha en fin kveld!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s