Stopper klokka

  my gang

Nå er barna så søte at vi godt kan bremse opp litt. For hver dag blir jr. mer og mer guttegutt – mens Ada leker ettåring. Dessuten elsker jeg høst, bare synd det er den korteste årstiden. Er det ikke? Jeg elsker alle de fine fargene på trærne og bladene som faller. Jeg får sommerfugler i magen for jeg assosierer den friske luften med barseltiden med mitt førstefødte lykketroll.

   gulsoten

    den ødelagte potta på bilen gjorde nytta si

 gikk i kaffebrenneriet da og

For ikke å glemme bursdagen min på Halloween. Snart blir det snø, og jeg ble ikke født med ski på beina, som andre nordmenn. Jeg ble født i New York med punk-sveis.

 

Så la meg stoppe klokka litt her, så jeg kan nyte alt dette før barna er konfirmanter.

 

  

  

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s