hula hoop og turdag

I dag leverte pappa i barnehagen. Det er veldig deilig de dagene han gjør det, for det føles som jeg får et par timer ekstra. Ada våkner ganske tidlig, og vanligvis begynner hun å bli trøtt igjen ved åtte-draget. Men klokken åtte (!!) våkner jr. og da vil Ada helst holde ut litt til. Jr. spør etter nana med engang jeg kommer inn rommet hans, og Adas øyne lyser opp når hun ser broren sin. Søskenkjærleik as. Derfor pleier hun å sove først når vi rusler bort til barnehagen.

I dag som jr. ikke var her, måtte jeg legge Ada tidligere. Jeg er tydeligvis for kjedelig for henne. Det er rart hvordan de allerede som små babyer reagerer på barnestemmer.

Vi sov i nesten halvannen time. Det var deilig, men å sove etter å ha stått opp er som å ta et skritt frem og to tilbake. Jeg bruker lenger tid på å våkne enn etter natten. Det var bare å rigge til for en treningsøkt i stua.

Skal ikke skryte på meg svetting i dag. Vi fulgte ikke et treningsprogram, bare litt her og der. Det var koselig da!

Etterpå gikk jeg på kafé. Hadde planer om å lese de nyhetene jeg sjelden får med meg, mens Ada sov i vogna. Som noen av dere kanskje har fått med dere, er jeg avhengig av tranebærscones’en på kaffebrenneriet. Kan seriøst spise en hver dag. Da jeg var gravid spiste jeg croissanten hver dag. For to uker siden hadde jeg et oppgjør, og klarte meg en uke uten. Så var det på’n igjen. Siden jeg også røyk på i dag fikk jeg meg en strafferunde i halvregn på Bygdøy. Men det er ingen straff, når jeg tenker meg om. Ada sover lenger hvis jeg går, min kropp og mitt sinn går i zen-mode og det er da jeg virkelig rekker å tenke konstruktive tanker.

Straffen kom allikevel i kveld. Det kjennes ut som jeg har fått ørebetennelse. Er det fordi jeg har sluttet å amme?? Og først nå fikk jeg med meg at Jenny Skavlan er gravid.

Syns du filmen er kjedelig, så blir du kanskje like gladkristen som meg av å høre på denne sangen?

Nå skal vi se på siste sesong av Solsidan. HERREGUD SOM JEG HAR GLEDET MEG!!

– Siri

Blogglisten hits

2 tanker om “hula hoop og turdag”

  1. Hei, jeg elsker å følge deg på instagram og bloggen. Har to tette barn selv og kjenner meg veldig igjen mye av det du setter ord på:) Du er stor motivasjon!!
    Jeg ønsker å følge deg på snapchat også, kan jeg? 😉
    Har lagt deg til, men skjer ikke noe… stinalita

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s