planleggingsdag

I går hang jeg med begge barna siden det var planleggingsdag i barnehagen til jr. Jeg har egentlig ikke hatt noen formening om disse planleggingsdagene. Selvfølgelig kan det bli en utfordring når jeg er i jobb, men det er vel en del av barnepakka?

Kom over en fyr som skriver at han ikke forstår hvorfor ikke barnehager kan planlegge på lik linje som andre arbeidsplasser. Merker jeg blir en smule provosert av akkurat det utsagnet, for jeg skulle gjerne likt å se han gjøre noe administrativt samtidig som ti-fjorten småbarn herjer rundt. Jeg klarer ikke engang skrive blogg-innlegg (eller velge filter på instagram) med mine to.

Det er klart barnehageansatte må ha en egen dag for planlegging. De planlegger blant annet hvordan mitt og ditt barn skal ha det fint i barnehagen. Barnehagelærerne har en åtte-timers arbeidsdag som de fleste av oss, og alle de timene er satt av til våre barn. Siden du bruker min arbeidsplass som eksempel, kan jeg være den første til å fortelle deg at det ikke er flyvertinna som velger forretningsstrategi.

og hva mener du egentlig med gjenbruk av tidligere planleggingsdager? Samfunnet er i stadig utvikling og det er barna våre og, det kan være nye ansatte, kjøleskap som ikke fungerer, kolleger som ikke går overens m.m.

Mer peiling har jeg ikke, men jeg aksepterer og forstår at det er en grunn til at slike dager trengs. Tror neppe de har en bakenforliggende agenda for denne dagen, eller skal på grisefylla og trenger en ekstra fridag.

Jeg er i mammaperm, så for oss er det enda ikke et problem. Mens nana sov, fikk jeg tatt igjen litt tapt trening med jr. Det er lenge siden!

Så stakk vi opp til en venninne jeg har truffet på internett, Vilde. Hun har to helt sykt søte barn på nesten samme alder som mine. Hun skriver alltid kvalitets-innlegg og er veldig morsom. Det er den eneste bloggen jeg klikker innom hver dag.

Hun hadde mekka deilig vegansk mat til oss. Skulle gjerne delt et bilde av de supergode falaflene men som to blogge-mammaer tror jeg ingen av oss tok et bilde. Daah.

Jr. skal helst takle meg når vi trener. Det er kanskje derfor han har r.e.s.p.e.c.t blant de andre barnehagebarna?

Ha en fin tirsag,

– Siri

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s