tinder-martine

HAHAHAHAHAHA. Jeg ler meg i hjel!

Dette er Tinder-Martine. Hun er den råeste skuespilleren jeg vet om. Seriøst, jeg har SÅ kule venner! Kødder ikke. Tre av de har produsert en ny nettserie for TV2.I sommer lånte jeg bort barna mine til denne dama. Hun sies å være «tinder-daten fra helvete», selv mener jeg hun er barnevakten fra himmelen. Bak kamera sitter broren, Bjørn Daniel, en hilarious stand up-komiker. Klikk deg inn på TV2 hver fredag, hun vil sørge for at du blir så klein du nesten faller av stolen.

OBS OBS jeg har tatt screen shot av innledningen til serien, så teksten har ingenting med jr. på bildet å gjøre (!!)

Sjekk ut den første episoden her. I den andre episoden er hun nymfo og helt gal. Det som virkelig sjokkerer meg mest med denne episoden er at gutter er gutter. Er dere ikke enig?

Den tredje episoden kom i dag, tror du ikke hun har trippelbooket date??

ADVARSEL: Finn frem puta – kleinere enn dette blir det ikke!

– Siri

Blogglisten hits

3 tanker om “tinder-martine”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s