bootcamp @ barrys

Aiaiaiai. Har noen av dere vært på Barrys før?

IMG_9324

Sammen med @shapeupcathrine og @christinavukicevic, får jeg og flere andre inspirerende jenter være med på bootcamp arrangert av Vitamin Well. Det kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt, for nå trenger jeg virkelig å komme meg ut av den trygge komfort-sonen jeg har hengt i så altfor lenge. Det krever litt å komme i den sonen jeg vil i hva angår trening, og det klarer jeg tydeligvis ikke helt alene nå. Jeg trenger mer inspirasjon og har så lyst til å lære mer!

Vi skal delta på tre treningsøkter i løpet av tre uker, alle ulike, og første økten var på Barrys bootcamp i Oslo i går.

Jeg har noen venninner som trener på Barrys. Som jeg har forstått blir man kjørt jævlig hardt, og det kan jeg nå selv bekrefte, siden jeg var så heldig å få gjennomgå i går. Det ble en svettefest uten like!!

Det som er greia og det som jeg også digga, var at timen var lagt opp med femti prosent kondistrening og femti prosent styrketrening. Ingen time er lik, for de planlegger faktisk timene fra scratch hver dag. Timen vi var på inkluderte intervalløkter på tredemølle og styrkeøvelser (som sirkeltrening) på gulvet, med vekter og strikk. Det er som regel sånn jeg liker å kjøre mine økter hvis jeg trener i studio, da tar jeg meg helt ut på mølla i tretti minutter før jeg begynner med styrketrening i de resterende tretti (som regel uten vekter). Det som var annerledes enn mitt eget opplegg (bortsett fra en helt sykt energisk instruktør, dempet belysning, tivolistemning, beinharde intervaller, speil OVERALT og disko-lys) er at vi var av og på tredemølla gjennom hele timen. Hvert sett varte rundt ti minutter, hvis jeg husker riktig (men som jeg skrev så varierer timene fra gang til gang). Klassen ble delt i to (en på mølle og en på gulv) og siden instruktøren måtte gi beskjeder til begge grupper, var det en kunst å bare ta til seg det som var ment til oss. Selv om det virket helt kaotisk i starten, tok det ikke lang tid før jeg hang med.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Christina og Lill-Helen fra Vitamin Well

Barrys driver også en form for HIIT-trening. Det står for høyintensiv intervall trening. Det går ut på å kjøre korte intense intervaller der man kan trene utholdenhet eller styrke. Eller det jeg syns er det aller beste, en kombinasjon av disse. Da jeg begynte å trene med jr. opplevde jeg god effekt av å ha korte intense økter der jeg kombinerte kardio og styrke, i stede for å trene moderat i én time. Når det er sagt, så var det ikke akkurat en kort økt på Barrys, heller en svært intensiv 60-minutters HIIT-økt.

Jeg må seriøst bli flinkere på å posere. Her ser jeg ut som et skolebarn. 

For å være ærlig var det litt som å være på tivoli. Jeg sitter på en karusell mens en fyr kontinuerlig roper «VILL NI ÅKA MERA???!!!», og det vil jeg ikke, fordi jeg hater karuseller. Nesten sånn. Bare at han sa andre ting. Det var mange beskjeder hele tiden, men fordelen var at timen gikk unna fort som fy. Aldri i mitt liv klarer jeg å pushe meg så hardt hvis jeg trener mutters alene. Sånne timer er jeg bare nødt til å utsette meg for en gang i blant.

Barrys er et amerikansk konsept, og flere kjendiser sverger til senteret, bla. Kim Kardashian. Det har av flere magasiner blitt kåret til ‘The Best Celebrity Workout’, og jeg tror faktisk at jeg kan like det. Av og til.

Hvis du er keen på å prøve så jeg faktisk nå på instagram at Barrys bootcamp i Oslo har gratis prøvetime i hele november, for alle som ikke har besøkt senteret før. Are you in? Or are you out?? Høhø.

når jeg kom hjem måtte jeg øve foran speilet- HAHAHA

Jeg frykter jeg ikke kan gå i morgen, det er jo alltid verst to dager etter.

– Siri

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s