hepp hepp

Drømmehelgen jeg hadde i Paris for noen helger tilbake (som jeg forøvrig ikke har lov til å blogge om) var en alle pikers drøm, tror jeg. Ikke bare ble jeg overrasket med tur, jeg fikk også noen lapper euro i en konvolutt til å shoppe for.

De fleste jenter i mine sko hadde kanskje kommet hjem med Chanel eller Chloé . Ja, jeg var innom Kenzo, som jeg er helt forelska i om dagen, men jeg får meg bare ikke til å handle et stykke tøy for så enorme summer. Ikke at jeg har hatt så mange muligheter til det før, men etter å ha opplevd blant annet Høyer sitt lagersalg med prosenter helt opp til åtti, så virker det helt absurd og usannsynlig å betale full pris for merkeklær. Allikevel bestemte jeg meg for å ikke sløse bort pengene på dårlige kvalitets-plagg fra Zara, og ville heller finne noe jeg kunne huske var fra Paris, shopping mekka over alle shopping mekka.


Etter å ha siklet ned hele kenzo store var jeg pent nødt til å si avoir til staffen. De helgarderte seg med ti ansatte i en ellers tom butikk (sånn i tilfelle folk med lomma full av tusenlapper skulle komme innom). Jeg var faktisk på vei til å kjøpe en veske, helt til samvittigheten kom å dro meg i nakken og plasserte beina mine godt ned på jorda igjen. Hallo, jeg er ikke «Carrie Bradshaw», selv om jeg er sammen med Mr. Big.

 
  jakken jeg har på her er faktisk en KENZO, nedsatt åtti prosent på Høyer sitt lagersalg (aldri har jeg fått så mye skryt fra fremmede for en jakke!!)

Du er Siri. Og Siri er en jente som tar en über til Adidas og kjøper en løpetights.

HAHAHAHA.

Seriøst, det var det jeg kom hjem med. Til gjengjeld en veldig kul én.

  bildet er litt dårlig, men tighsten er sånn «flekkete» på en måte 

Men saken er, jeg ville ikke bare kjøpe noe, bare for å kjøpe. Det ble for kort tid, og siden alt var stengt på søndag, valgte jeg å spare pengene til noe gjennomtenkt.

Og så til poenget med historien. Jeg har ønsket meg pulsklokke i en evighet men aldri orket helt tanken på et belte under t-skjorta. For mange år siden ble jeg helt hekta på å bruke Nike+. Det var en liten brikke jeg plasserte under sålen på joggeskoene samtidig som en annen del ble koblet til Ipoden min. Dette geniale opplegget målte hvor langt og fort jeg løp, og etter hver joggetur lastet jeg ned treningen på pc’en slik at jeg kunne loggføre alle kilometerne. Man kunne opprette og delta på flere Challenges på Nike+ sine hjemmesider og jeg konkurrerte med flere. Jeg ble motivert som aldri før, og fikk skikkelig konkurranseinstinkt. Når jeg hadde jogget ut skoene måtte jeg kjøpe meg nye, men det måtte selvfølgelig være Nike med lomme til brikken, selv om jeg egentlig likte Asics bedre (smarte de i Nike, da). Det kom til et punkt hvor jeg måtte løpe 10 kilometer daglig for å holde trutt med svigerinnen fra forsvaret. Jeg fikk senebetennelse og avsluttet det hele brått.

Jeg vil ikke ha senebetennelse igjen, men jeg vil bli motivert. Og derfor vil jeg begynne å loggføre løpingen igjen. Og alle trilleturene, ikke minst. Jeg var innom Apple Watch, den er dødskul. Men etter å ha lest meg litt opp har jeg funnet ut at jeg ikke trenger en klokkeversjon av Iphonen min. I tillegg til å ha de samme applikasjoner som en Iphone, har den en exercise app som loggfører all aktivitet. Det som er kjipt er at den ikke har GPS. Og det som er enda kjipere er at den er like dyr som en telefon.

Men etter litt etterforskning fant jeg uansett ut at den ikke var for meg. Jeg kom over Fitbit Surge, en treningsklokke som har alt. Den har til og med GPS, den måler pulsen min og med hjelp av noen grønne lysdioder mot håndleddet mitt slipper jeg pulsbelte når jeg løper. Yes!

 Fitbit Surge

Så i stede for å komme hjem med en designerveske vekslet jeg pengene og kjøpte med heller denne. Og foreløpig er jeg veldig begeistret. Mest begeistret er jeg for søvnfunksjonen på den. Den måler hvilepulsen min, og vet når jeg sover og når Ada vekker meg. Derfor kan jeg finne ut av hvor mange timer jeg faktisk har sovet hver natt. Er det noe jeg virkelig trenger å bli motivert til, er det å SOVE MERE, LEGGE MEG TIDLIGERE. MED CAPSLOCK. Når det står svart på hvitt hvor mange timer jeg har sovet blir jeg kanskje litt mer motivert. Fire timer er ikke optimalt for humøret.

 

Siden jeg nå har satt meg inn i den store pulsverden – skal jeg skrive et innlegg om akkurat det om noen dager. Selv har jeg alltid lurt på hva alt det der betyr, men nå skjønner jeg mer av greia.

 de er så kreative i Paris, jeg dør!!

 designervesken får fly avgårde til noen andre

Ha en fin kveld, dere.

– Siri

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s