snudd på hodet

Denne uken har det skjedd mye. Etter angrepene mot Paris havnet jeg i en liten boble. Mye elendighet preger media, og det lille jeg har fått med meg fra nyhetsbildet denne uken er nok til å kvele det jaget jeg har hatt etter å skape noe. Det er fælt å tenke på at disse menneskene som utgjør umenneskelige handlinger skaper så uendelig mye frykt og bidrar til å snu verden på hodet.

Jeg kan ikke engang forestille meg hvordan det må være å bli rammet av krig. Og enda mindre kan jeg forestille meg hvordan det må være for alle involverte å la livet leve videre.

Når det er sagt, er det jo nettopp det som er viktig. Livet har nye dager, og vi kan ikke la terrorister få ta de og – selv om det kan føles helt ubrukelig å blogge om jump squats..

Allikevel bærer ikke uken min preg av krig. Jeg er i trygg favn og har det fint her i Norge. Jeg lever som normalt enten det er på bondegård, på hyttetur eller på trening. Faenskapen preger meg, men allikevel ikke det lille gran, og jeg klarer ikke kjenne på kroppen min om det er greit eller ikke. En ting er sikkert, og det er at jeg må sette mer pris på hver dag og menneskene rundt meg.

ekeberg dyrepark med Emmet og Vilde forrige lørdag. 

hyttetur med bestiser

Etter to dager på hyttetur med mammaene til Nils og Nikki var jeg og lille (Linn-Heidi) klar for trening nummer to med Vitamin Well-gjengen. Denne gangen ble det (heldigvis) roligere omstendigheter. Vi var på Air Yoga og jeg fikk føle på hele kroppen min hvordan det er for kidsa å bli båret i bæresjal. Det er seriøst ikke rart de sovner. Vi var snudd på hodet mye av timen, og både lille og jeg erfarte at Antigravity-yoga uten nok fuuuueel i kroppen ikke blir topp stemning. Siden vi kjørte ned fra hytta samme dag, med noe ulykkelig babyer i bilen, ble ettermiddagen rimelig hektisk. Jeg klarte hive i meg en heller tørr skårpe med ost på vei til Sats Elixia. Dinglende i silkesjalet var vi enig om at vi ble svimle. Lille rakk ikke å spise før trening, og var sekunder fra å besvime. Hun fikk streng beskjed om å legge seg ned på en matte, og våknet til etter at hun fikk en banan fylt med mindfullness av lol instruktør. Lille cocoon.

Det var en morsom opplevelse og kult at det er inspirert av sirkusakrobatikk. Selv om det ser avansert ut, får alle det til. Det gir god mestringsfølelse og du får, om ikke kondistrening, hvert fall god kroppskontroll. Trener du på Sats Elixia i Oslo, finner du Antigravity-yoga timer på Sjølyst og på Løkka. Men jenter – husk å spise nok først.

Jeg håper neste uke blir like innholdsrik som denne og ønsker alle dere hjerter en god natt. ❤

– Siri

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s