godt nytt år

Ville bare stikke innom å ønske alle dere som titter innom her, engang i blant, et godt nytt år. Dere trofaste lesere som klikker dere inn for å se om det er noe nytt ræl fra meg, og som får slengt i trynet ikke annet enn et gammelt brukt innlegg. Jeg kommer sterkere tilbake – jeg lover.

Håper alle hadde en fin julefeiring med eller uten barn. Dere som følger meg på snap (sirialeks) fikk kanskje se at vi stakk til Portugal på selveste julaften. Reisen var et mareritt, men vi overlevde. Vel fremme i Portugal, nærmere bestemt Estoril, fikk jeg oppleve min første jul (hvis jeg ikke har blitt lurt da jeg var barn) med juletre av plast. Ikke nok med det, inkludert frossen snø på. Pappa og søs kom tidligere til Portugal enn resten av familien, derfor hadde de ansvar for pynt, diverse presanger og mat. Søs mente at når vi først skulle gå for fake, skulle vi gå ALL IN. Fake fake fake.

 
plastikken kan dere se bak der

Vi ble enige om at vi skulle ha en pakkefri jul – men det var lettere sagt enn gjort. Av mamma og pappa1 fikk jeg og pappa2 hotellovernatting (inkludert barnevakt), det er den desidert fineste gaven jeg har fått i mitt liv (bortsett fra paris da). Det er rart hvordan en natt på hotell uten barn gjør underverker for humøret, men det er sykt hvor mye det gjør med TO netter. Vi klarte nemlig ikke la være å betale for enda en natt, da vi først var i gang. Hotellet heter Palacio og ligger i Estoril. James Bond og Kong Harald er blant noen som har bodd der. Mye vil ha mer. Nå vil jeg bare flytte inn på hotell. Uten barna. Neida. Joda.

   nå kom jeg på at jeg har nøyaktig samme bilde, nøyaktig samme sted da jr. var åtte måneder

  
  

akvariumet i lisboa var en stor suksess

 
tok med barna til hora

 veldig kul restaurant, rent og enkelt, god pizza – la puttana (som betyr hore) i lisboa 


jeg hadde godteristopp i nøyaktig seks dager, var veldig fornøyd en stund der


beachen to minutter fra leiligheten som mamma og pappa har i Estoril

Søs har en sønn på 3 år og sammen med jr. hadde de to thetimeoftheirlife. Ada gjorde alt for å holde trutt med guttene, og hun trente virkelig motorikken. Mens jr. helst ikke vil vedkjenne Ada sin eksistens er søskenbarnet, til gjengjeld, ekstremt kosete. Det er så deilig å se på!

 
Søs og jeg fikk jobbet masse med det nye prosjektet vi har gående. Jeg gleder meg virkelig til å vise mer av det, når det er klart. For har du noen gang kjent på en idé som ikke forsvinner? At du bare lever én gang, og dersom du ikke hopper i det, har du tanker om at du muligens vil angre resten av livet?

Håret mitt har vært helt krise etter fødselen så det fiksa jeg litt i Portugal (siden det er 1000% billigere). Etter første frisørtime fikk Anja overtalt meg til å farge lilla pasteller i håret, men det forsvant etter første vask.

 
søs sine fine pasteller


inspo jeg viste frisøren


  
Jeg fikk løpt langs strendene, og det kommer jeg til å leve på en stund og tenke tilbake på når jeg svetter nede i en kjeller. Jeg kan ikke si det nok, ferietrening er så mye mer meningsfylt enn hjemme. Jeg vil ikke bo i en by med -17 grader.

 
  
På mandag skal jeg møte sjefen min, ikke for å fortelle at jeg er gravid igjen (som sist), men for å si at vi ikke har barnehageplass til Ada. Siden pappa ikke skal ha sin fedrekvote nå, må jeg ta ulønnet permisjon. Selv om jeg av hele mitt hjerte kunne ønske han hadde mulighet til å henge med Ada hver dag i 10 uker. Jeg syns det er er fucka at ikke hver og enkelt familie kan bestemme fordelingen. Men, vi er jo også heldige som får noe i det hele tatt, så jeg bør vel være fornøyd med deeet. Det blir spennende å se om kaffelatten og tranebær-scones er lagt inn i budsjettet.

Vi snakkes snart!

 

 

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s