hallo kan jeg starte på nytt?

På nyåret fikk jeg beskjed om at bloggen min ble lagt ned om jeg ikke betalte for ett år til. Jeg måtte tenke fort, og ble helt sånn uææææææh, jeg kan jo ikke bare kaste bort alt jeg har publisert her?

Men jeg har ikke blogget på uhorvelig lang tid, og det er ikke sikkert jeg har så mye tid til det heller. Med full timeplan og to troll som bæsjer hele tiden. 

Dessuten har jeg sluttet å trene, og de få gangene jeg har kommet meg over dørstokkmila har jeg hvert fall ikke med kamera. For jeg er så mett på hele trynet mitt. Det er derfor jeg har lyst til å fortsette med blogging, eller med innholdsproduksjon for ANDRE (er i gang på GIRL CRUSH btw).

Det er jo mye mer behagelig.

Men jeg tenker, hvis det er greit, nå som jeg er i zonen, om jeg kan gjøre bloggen min litt kulere? Kanskje ikke ha så mye fokus på kids og trening. Kanskje litt andre ting? Det kommer an på om jeg har noen lesere igjen da.

Jeg studerte merkevarebygging for hundre år siden, og de gangene jeg har hatt lyst til å poste noe på @jentasomgikk på Instagram eller her på bloggen, en fin solnedgang eller en ny bukse jeg har kjøpt, så har jeg ikke gjort det; fordi jeg tenker at alt som legges ut her og på instagram skal liksom høre til kids og trening. Folk gidder ikke følge meg lenger om det blir publisert masse andre greier?

Men herregud, folk er vel opptatt av andre ting og. Akkurat som jeg. Og akkurat nå er jeg litt lei av all den mammatreningen, selv om jeg drømmer om å få tilbake motivasjonen. I tillegg har jeg jo fått meg et lite liv utenfor hjemmets fire vegger.

Så jeg stenger ikke sjappa helt enda!  Ok? Et nytt kapittel.

Nytt fokus.

_dsc8540Ps. bilde illustrerer ingenting. Det er bare et bilde jeg har hatt lyst til å legge ut!

4 tanker om “hallo kan jeg starte på nytt?”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s